top of page

Om træningen

I sommerhalvåret fra april til oktober træner vi udendørs. Træningsstederne kan ses i klubbens kalender her. De bliver desuden annonceret på klubbens Facebook-side, som kan findes her.

Indholdet af træningen kan bestå af tekniktræning med tilknyttet underviser, hyggeture ud i det blå, farttræning, off-skate øvelser, mm. Der er plads til alle, uanset om man er begynder eller erfaren på rulleskøjterne. Der er altid nogle erfarne medlemmer til at tage imod nye medlemmer og gæster.

Anvendelse af hjelm og håndbeskyttere er obligatorisk. Yderligere anbefales brug af knæ- og albuebeskyttere. Bemærk, at i tilfælde af regnvejr bliver træningen ofte aflyst.

 

I vinterhalvåret, som løber fra oktober til marts, træner klubben indendørs i idrætshaller. Indendørstræningen er oplagt til, at øve teknik og lege på skøjterne. Der er fokus på at lære nyt og på at forbedre styrken i ben, ankler og ryg. Indendørssæsonen giver en god start for begyndere, da hallerne hverken har bakker eller forhindringer i underlaget. I vintersæsonen træner klubben på de tidspunkter som fremgår af kalenderen her
Til indendørstræning skal bremseklodsen være afmonteret og skøjterne skal have nye eller helt rengjorte hjul. Kravet om hjelm og håndbeskyttere er også gældende indendørs. Til flere træninger arrangeres offskate-øvelser i den sidste halve time af træningen, så medbring indendørssko.

bottom of page